Antreprenorii interesaţi să participe la Conferinţa Afaceri.ro Braşov 2015 sunt invitaţi să profite de oferta Early Bird pusă la dispoziţie de organizatori. Astfel, persoanele care se vor înscrie până pe data de 7 aprilie vor achita o taxă de participare de 50 RON. Evenimentul este organizat de Alchemy Trainings & Consulting, Arhipelago şi APEC şi va avea loc pe 17 aprilie la Hotel Kronwell Braşov.

Conferinţa Afaceri.ro Braşov 2015 va furniza informaţii despre finanţări europene, macro-strategii, lobby şi clustere. Antreprenorii din Braşov şi din regiune, reprezentanţi ai companiilor mici şi mijlocii interesaţi să-şi dezvolte afacerile şi alte persoane care doresc să participe la eveniment pot beneficia de promoţia Early Bird. Aceasta implică achitarea unei taxe de participare de 50 RON şi este valabilă până pe 7 aprilie. Ulterior acestei date, cei înscrişi îşi vor rezerva un loc în sală cu preţul de 70 RON.

Evenimentul va fi structurat în trei părţi. Două dintre acestea reprezintă dezbateri care analizează dileme şi decizii pe următoarele topicuri: Finanţări şi macro-proiecte europene şi Rolul clusterelor în dezvoltarea regională şi naţională. A treia secţiune este cea dedicată workshopurilor; mai exact, vor avea loc două ateliere pe temele: Finanţări europene: fondurile europene 2014-2020 – o oportunitate pentru dezvoltarea României şi Dezvoltarea afacerii cu ajutorul clusterelor. În afara panelurilor, Camera de Comerţ Britanică Română va susţine prezentarea The British Business Center: Discover new opportunities for your business. Dezbaterile, prezentările şi workshopurile vor avea în centru speakeri de renume, experţi în domeniul lor sau reprezentanţi ai unor instituţii publice: Richard Reese (CEO al Camerei de Comerţ Britanică Română), Eugen Teodorovici (Ministrul Fondurilor Europene), Ovidiu Doru Slimac (Preşedinte Casa Verde a Dunarii), Rodica Lupu (Managing Partner, Loop Operations), Lajos Vajda (Preşedinte AICAR şi Cluster Green Energy), Christina Leucuta (Senior Consultant Clustero), Christian Macedonschi (Antreprenor, Lobbyst si Consilier), Sorina Blejan (Consultant în management, Camera de Comerţ şi Industrie Braşov), Alexandru Borcea (Preşedinte ARIES), Sorin Peligrad (Trainer, Coach si Public Speaker) şi Marius Alexa (CEO Arhipelago).

Pe pagina oficială a Conferinţei Afaceri.ro Brasov 2015 – http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-brasov-2015/ – pot fi găsite informaţii suplimentare despre eveniment, inclusiv agenda completă şi detalii despre speakeri.

Dacă doriţi să profitaţi de oferta Early Bird, vă invităm să vă înscrieţi până pe 7 aprilie în formularul disponibil aici: http://www.afaceri.ro/inscriere-conferinta-afaceri-ro-brasov-2015/.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: DPD, Autonom, Exonia, Idilis, Papioane Kruger, Impact Events, Camera de Comerţ Britanică Română, Hotel Kronwell Brasov, Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, Casa Verde a Dunarii, SEAP, Ovidiu Oltean, Economic Zoom, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.