Camera de Comerţ şi Industrie Braşov prin Departamentul Formare Profesională, organizează cursul:“ADMINISTRATOR PENSIUNE TURISTICĂ”

Cursul se adresează persoanelor care doresc o calificare în meseria de Administrator pensiune turistică (Cod Nomenclator/COR – 5121.2.4./ 515203), persoanelor care vor să implementeze un proiect cu finanțare nerambursabilă în domeniul turismului și industria ospitalității, persoanelor care vor să-și însușească cunoștințele necesare gestionării unei unități de cazare, de la cei mai buni specialiști în domeniul turismului, companiilor care doresc să-și califice personalul în vederea creșterii motivării acestora și imbunatatirii calitatii serviciilor oferite clienților.
Conform Ordinului 1051/2011, anexa 1.5, pentru a putea funcționa, o pensiune trebuie să aibă „minimum o persoană absolventă a unui curs de formare în domeniu”.
Activitatea principală a unui administrator de pensiune turistică se desfășoară în cadrul pensiunii turistice, o unitate de cazare și alimentație publică, derulând concomitent activități specifice cu alte agenții de turism, furnizori, bănci , administrație și ordine publică.

Aspecte studiate:
o Comunicare şi relaţii publice în activităţile din turism;
o Managementul turismului;
o Marketingul în turism;
o Economia turismului şi servicii specifice;
o Noțiuni fundamentale de igienă
o Legislația în turism
Tipul programului: calificare.
Durata: 720 de ore (160 de teorie şi 560 de ore de practică)
Costul programului de formare: 850 lei+TVA (membrii CCI Brașov beneficiază de o reducere de 10%)

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0728-137729 e-mail: manuela.lacatus@ccibv.ro .

DIRECTOR GENERAL,                                                                                                                             D.F.P.,
Cosmin ROȘIA MICU                                                                                                                        Daniela GIOL