• tradex

Utilizarea pe scară largă a Internet-ului și creșterea exponențială a informațiilor publicate pe paginile web a dus atât la dezvoltarea unor limbaje și tehnologii dedicate dezvoltării de aplicații web cat și la un interes crescut al firmelor și specialiștilor IT pentru acest domeniu.

Designerul de pagini web desfășoară în principal următoarele activități:
• Analizarea scopului paginii web
• Proiectarea structurii site-ului
• Procesarea imaginilor, crearea de animații
• Elaborarea de prototipuri
• Realizarea site-ului
• Testarea site-ului
• Publicarea site-ului
• Intreținerea site-ului
Cursul “DESIGNER PAGINI WEB” organizat de Camera de Comerț și Industrie Brașov, se adresează tuturor persoanelor care doresc să se specializeze în crearea de site-uri web, în cunoașterea limbajelor de bază folosite la realizarea unei pagini web - HTML şi CSS şi modul de utilizare a acestora.
La finalul cursului participanții vor realiza un site cu ajutorul tehnologiilor dobândite la curs.
Cursul se bazează pe aplicații practice, având o durată de 32 de ore.
• Condiţii de acces: studii medii

Certificatul de absolvire este emis de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecției Sociale cu avizul Ministerului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice.
Inscrieri şi relaţii suplimentare la Camera de Comerţ şi Industrie Braşov – Direcţia Invăţământ Formare Profesională e-mail: adrian.rogoz@ccibv.ro, telefon: 0268.547.084-int 132; 0728137724.
DIRECTOR GENERAL,                                                          ȘEF DEPARTAMENT FORMARE PROFESIONALĂ,
Cosmin ROȘIA MICU                                                            Daniela GIOL