Camera de Comerţ şi Industrie Braşov prin Departamentul Formare Profesională, organizează cursul de EVALUATOR PROIECTE.

Cursul se adresează experților și consultanților din domeniul accesării fondurilor structurale și de coeziune europene, managerilor de proiect, specialiștilor în elaborarea și scrierea de proiecte, precum și persoanelor interesate să dezvolte competențe de management / evaluare proiect pentru sarcinile și responsabilitățile din cadrul departamentului sau echipei.

DIN TEMATICĂ MENŢIONĂM :
• Procesul de evaluare: caracteristici, componente
• Etape în evaluare (administrative și tehnico-financiare)
• Metode și tehnici specifice de evaluare
• Întocmirea rapoartelor de evaluare și a altor documente aferente
• Schema unei cereri de finanțare nerambursabilă
• Criterii de eligibilitate
• Structura proiectului (grup țintă, scop, obiective, activități, resurse, buget, rezultate, indicatori)
• Informare și publicitate
• Managementul proiectului.
Cursul are un pronunţat caracter practic şi tratează în mod profesional toate aspectele privind elaborarea și evaluarea proiectelor europene.

Condiția de acces: studii superioare.
Durata cursului: 40 de ore.
Costul programului de formare: 900 lei (membrii CCI Brașov beneficiază de o reducere de 10%).

La terminarea cursurilor participantii vor obține un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0728-137729, 0268-547080, int.138, e-mail: monica.daringa@ccibv.ro

DIRECTOR GENERAL,
Cosmin ROȘIA MICU