Procesul complex al luării de decizii este tot mai dificil în mediul economic actual, aflat în permanentă schimbare. Managerii eficienți trebuie să ia decizii în condiții de mediu dinamice, în vederea soluționării problemelor care apar în cadrul organizațiilor și atingerea rezultatelor dorite.

Pentru a oferi șansa dezvoltării competenţelor, creşterea performanţei şi îmbunătăţirea capacităţii de lucru a managerilor şi angajaţilor, Camera de Comert şi Industrie Brasov prin Directia Invățământ Formare Profesională, organizează în perioada 23-25.01. 2015, în Sinaia, cursul de specializare Managementul deciziei.

Cursul este interactiv şi practic și este susţinut de către traineri cu experienţă.

Tematica cursului:

• Decizia şi procesul decizional în management
  • Decizii strategice
  • Rolul şi necesitatea sistemelor informatice pentru management
  • Sisteme de informare pentru management
  • Sisteme suport de decizie
  • Sisteme suport pentru decizii de grup
  • Sisteme suport de decizii pentru executivi.

Taxa de instruire (inclusiv suport de curs): 530 Lei / participant (membrii C.C.I.Braşov beneficiază de o reducere de 10% din taxa de curs) la care se adaugă serviciile turistice.

Cursul Managementul deciziei este centrat pe clienţi, adaptat nevoilor acestora și poate ajuta societățile comerciale în încercarea de a asigura participarea angajaţilor proprii la programe de formare profesională, conform obligaţiei instituite prin art. 194 din Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare.

TERMEN DE ÎNSCRIERE : 16 ianuarie 2015

INFORMAŢII şi ÎNSCRIERI, la tel: 0268.547.084 int.138; 0728137729, e-mail: monica.daringa@ccibv.ro.