Camera de Comerţ şi Industrie Braşov organizează în 25 mai 2017 cea de-a XII- a ediţie a manifestării Gala Premiile Excelenţei în Afaceri, eveniment prin care vom premia societăţile comerciale care au obţinut performanţe economice deosebite în ultimii 23 de ani, în diferite domenii de activitate, perioadă îndelungată, marcată de dificultăţi şi obstacole, întâmpinate în procesul consolidării economiei de piaţă, al adaptării la standardele europene.

Evenimentul va celebra elita mediului de afaceri braşovean, învingătorii în competiţia economică desfăşurată pe parcursul a peste două decenii, societăţile care dau măsura dezvoltării economice a judeţului Braşov.
Formatul din acest an va fi unul nou, corelat cu noua strategie a CCI Bv.; nivelul de calitate pe care vrem să îl oferim l-am asociat cu o locație de excepție, cu parteneri și invitați care definesc performanța în business.
An de an Premiile Excelenţei în Afaceri s-a dovedit a fi cel mai mare eveniment de afaceri local cu frecvenţă anuală, bucurându-se de participarea a peste 400 de persoane, reprezentanţi ai mediului de afaceri, oficialităţi şi reprezentanţi ai mass media.
Condiţia principală pentru ca o societate comercială să fie inclusă în acest clasament este ca în ultimii 23 de ani aceasta să fi fost prezentă cel puţin de două ori în Topul Judeţean al Firmelor şi să fi avut cel puţin o prezenţă în ultimii doi ani în acest clasament.

Președinte,
Silviu Costea