Camera de Comert si Industrie Brasov, prin Centrul Enterprise Europe Network impreuna cu Camera de Comert si Industrie din regiunea Lorraine in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din regiunile Bourgogne si Champagne–Ardenne, Camera de Comert Industrie si Agricultura Arges,Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania, Camera de Comert si Industrie Prahova va invita sa luati parte la Misiunea Economica „AUTOMOBILE” organizata in data de 30-31.05.2017 la Pitesti, Romania.

misiune economica 29 05 2017

Structura evenimentului este urmatoarea:
30 mai – vizita la compania DACIA – Renault - intalnire cu companii autohtone din domeniul auto
- sesiune B2B intre firmele franceze si cele romanesti
31 mai – vizita la GIC (Grupul Industrial Componente) – prelegeri pe temele:
a. soluții tehnologice inovative
b. domenii de cercetare propuse de Universitatea din Lorena și de Universitatea din Pitești.
- sesiune B2B intre firmele franceze si cele romanesti

Evenimentul se adreseaza organizatiilor care activeaza in domeniile:
- OEM – producator de echipamente originale
- Dezvoltarea afacerii
- Design, cercetare/dezvoltare
- Testare si analiza
- Productie
- Servicii si furnizare
- Vanzare si distributie
Expertiza si know how-ul companiilor vizate:
- Modelare 3D
- Proiectarea produsului/ proiectarea procesului
- Monitorizarea si controlul productiei
- Senzori si actuatori
- Instrumente de productie si intretinere
- Mentenanta industiala
- Obiecte Smart

Participarea la eveniment este GRATUITA si inscrierea se face pana cel tarziu 22 Mai 2017.

Cu stima,
Director General                                                            Director Directia Consultanta si Formare Profesionala

Cosmin Rosia-Micu                                                         Daniel Gabor