Ministerul pentru Mediul de Afaceri și Antreprenoriat prin Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici Mijlocii și Cooperație în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează marți 28.02.2017 ora 12 00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov un eveniment ce are ca scop promovarea surselor de finanțare de la bugetul de stat pentru IMM-uri.

Evenimentul se încadrează în acțiunile pentru îndeplinirea misiunii Ministerului pentru Mediul de Afaceri și Antreprenoriat de a crea un mediu favorabil afacerilor, inițiativei private și spiritului antrprenorial, de a stimula crearea de noi întreprinderi și de a sprijini creșterea competitivității întreprinderilor, sens în care a inițiat o serie de programe și proiecte care vizează crearea de locuri de muncă și creșterea competitivității companiilor, precum și a capacității acestora de a exporta.
La eveniment vor participa domnul Harry Ilan Laufer –Secretar de Stat Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comert și Antreprenoriat, oficialități locale, reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie Brașov, reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Patronatului din România, Asociației Oamenilor de Afaceri, precum și reprezentanți ai IMM-urilor care își desfășoară activitatea în regiunea centru.
Evenimentul va fi centrat pe promovarea instrumentelor elaborate la nivel naţional în vederea susţinerii și dezvoltării de noi activităţi antreprenoriale în sectorul IMM-urilor, Programul Start Up Nation și programele naționale multianuale cu finanțare de la bugetul de stat.

Director General CCI Brașov                                                                 Șef OTIMMC BRASOV
Cosmin Roșia-Micu                                                                                 Florin Luca