Loading...
  • tradex

Calendar de evenimente

Luna precedentă Ziua precedentă Ziua următoare Luna viitoare
Lună Săptămână Astăzi Caută Sari la luna
Curs “Creativitate și inovație prin joc”.
De Marți, 20 Iunie 2017 -  10:00
Până Joi, 22 Iunie 2017 - 13:00
Contact adrian.rogoz@ccibv.ro

Investiția cea mai buna este în educația și pregătirea copiilor nostri. Tinand cont de faptul ca ei vor fi leaderii de maine, CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE BRASOV organizeaza in

perioada 20-22 iunie 2017, in cadrul SCOLII ANTREPRENORIALE DE VARA PENTRU COPII, cursul  “Creativitate si inovatie prin joc”

scoala de vara
Cursul are ca scop sa ii invete pe copii prin intermediul jocurilor, sa gandeasca flexibil intr-o lume care gandeste predominant in tipare limitative!
Cursul provoaca copiii sa produca idei! Copiii vor fi invatati sa evadeze din gandirea clasica, comuna si sa acorde mai multa importanta gandirii originale si ideilor curajoase.

Programul incurajeaza copiii sa isi formeze personalitatea creativa, capabila sa rezolve situatii si sa gaseasca mai usor rezolvarea potrivita pentru situatiile cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in familie.

Cursul este practic si foarte antrenant, iar exercitiile individuale si de grup ii vor pozitiona pe copii in situatii reale cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in cadrul familial pentru a gasi rezolvari variate si uimitoare.

La finalul celor trei zile, copiii vor sti cum sa gandeasca creativ pentru a gasi solutii ingenioase si inovatoare pentru situatii cu care se intalnesc.

Cursul organizat de noi va imbunatati abilitatea copiilor de a gandi pentru a beneficia pe deplin de inteligenta personala in scopul imbunatatirii performantelor scolare, emotionale si sociale.
Jocurile si exercitiile din cadrul cursului vor fi utile copiilor pentru:
-dezvoltarea abilitatilor de comunicare
-stimularea creativitatii
-gasirea de solutii inovative
-exersarea spiritului de echipa
-oportunitati de imprietenire.

Formatorul are o bogata experienta in programe educationale pentru adulti si copii, fiind certificat ca practitioner in Programare neurolingvistica de Institutul Kutschera din Viena si ca trainer, coach si public speaker de JOHN MAXWELL TEAM.

Cursul se recomanda copiilor cu varsta între 11 și 14 ani.

Durata cursului: 20-22 iunie 2017
Program: zilnic, intre orele 10,00-13,20.
Termen inscriere: 16 iunie 2017
Pretul cursului: 200 lei +TVA (in pret sunt incluse racoritoarele si dulciurile oferite copiilor in pauza)

Relatii suplimentare si inscrieri la sediul CCI Brasov – Departamentul Formare Profesionala, tel. 0268-547080; 0268-547075 int. 132, e-mail: adrian.rogoz@ccibv.ro.

Locatie sediul CCI Brașov