Cine poate participa
- persoanele care doresc o calificare în meseria de ospătar și care doresc să obțină competenţe de servire corectă a preparatelor şi băuturilor prin prestarea unor servicii de calitate adaptate tipurilor de consumatori şi de evenimente din unităţile de alimentaţie. (Cod nomenclator/COR – 5123.2.1)
Aspecte studiate
- preluarea comenzilor clienţilor;
- servirea preparatelor culinare şi a băuturilor;
- încasarea contravalorii serviciilor oferite;
- menţinerea unui mediu de muncă sigur şi curat;
- comunicarea eficientă la locul de muncă.
Durata
720
240 de ore de teorie și 480 de ore de practică
16.00 – 20.00
curs teoretic de trei ori pe săptămână
08.00 – 16.00
parte practică de trei ori pe săptămână
Înscriere curs
Documente necesare în original și copie:
- act de identitate
- certificat de naștere
- certificat de căsătorie (dacă este cazul)
- diplomă de studii
Costul programului de formare
800 Lei
- Tarif standard
720 Lei
- pentru Membrii CCI Brașov care beneficiază de o reducere de 10%
50 Lei
- Taxă de examen
* Costul poate fi achitat în trei rate
Informații suplimentare
Lavinia Vacarciuc
Subscribe for free resources and news updates.
Eroare: Nu am găsit formularul de contact.