Amazing Goa – Global Expo & Summit 2024

Amazing Goa – Global Expo & Summit 2024

Amazing Goa – Global Expo & Summit 2024 1477 1181
Amazing Goa – Global Expo & Summit 2024   este o platformă esențială care încurajează comerțul și rețelele industriale, facilitând expansiunea internațională a afacerilor.

India devine în mod constant una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din lume, a devenit un partener comercial cheie pentru multe națiuni. Viziunea lui „Atma Nirbhar Bharat” (India care se încrede pe sine) a dus la o creștere remarcabilă în sectorul de export al țării în ultimii ani. Recunoscând potențialul imens al mărfurilor indiene pe piața globală, guvernul a implementat inițiative strategice precum programul „Make in India” pentru a stimula industria autohtonă, a îmbunătăți calitatea produselor și competitivitatea.

Reunind branduri de top din diverse industrii, acest eveniment oferă o oportunitate de neegalat de a prezenta cele mai bune produse adaptate pentru piața globală.

Amazing Goa – Global Expo & Summit 2024 organizat de Vibrant Goa Foundation, este programat să aibă loc în India în perioada 8-10 noiembrie 2024.

Sectoare de interes:
1. Agro și prelucrarea alimentelor
2. Materiale de constructii, constructii si imobiliare
3. Inginerie ușoară
4. Pharma și Biotech
5. Divertisment
6. Educație
7. IT, Hardware și Electronică
8. Turism și wellness (turism medical)
9. Construcția navelor