Nu te lăsa surprins! Identifică riscurile și ai grijă de afacerea ta – GROUPAMA

Nu te lăsa surprins! Identifică riscurile și ai grijă de afacerea ta – GROUPAMA

Nu te lăsa surprins! Identifică riscurile și ai grijă de afacerea ta – GROUPAMA 1476 1181


Fiecare afacere se confruntă cu riscuri, iar ignorarea lor poate pune în pericol continuitatea afacerii tale. Nu te baza pe noroc!

Împreună, putem identifica ce tipuri de riscuri îți pot afecta planurile și ce poți face pentru a-ți asigura afacerea, echipa și implicit, viitorul. Riscul în afaceri vizează orice domeniu de activitate, se întâmplă brusc, neprogramat și poate produce daune însemnate, de la cele materiale la cele umane, mai ales dacă ești total nepregătit pentru un astfel de eveniment.

În articolul din link-ul de mai jos, îți prezentăm principalele tipuri de riscuri în afaceri și cum poți să te pregătești pentru fiecare. Acestea includ riscurile interne, cum sunt riscul financiar, riscul generat de factorul uman, de reputație, de tehnologie sau de procesul operațional, precum și riscurile externe, care se referă la impactul factorilor economici, politici, sociali sau legislativi asupra companiei și productivității sale.

 La ce tipuri de riscuri este expusă afacerea ta?

Fie că ai o unitate de producție, o pensiune, un service auto, un birou de arhitectură, o firmă de construcții sau una de publicitate și faci totul ca la carte, riscurile pot oricând să se transforme în situații limită pentru afacerea ta. Nu le poți prezice, însă te poți asigura!

Noi suntem alături de tine pentru a prelua grijile financiare provocate de riscuri și îți oferim suport și continuitate prin soluţii care răspund la nevoile afacerii tale. Oferta Groupama include asigurări complexe și flexibile pentru orice vrei să asiguri:

Fă pasul către un viitor asigurat și cere o o ofertă de asigurare.

Pentru informaţii suplimentare poți consulta asistentul virtual Amelie (24/7) pe groupama.ro, poţi scrie pe relatii.clienti@groupama.ro, poți suna la AloGroupama 0374.110.110 (luni – vineri, între 8:00 – 18:00) sau contacta reţeaua de vânzători și parteneri Groupama.