Masterclass: Succesul în Digital Marketing: Strategie, Branding și Vânzări

Masterclass: Succesul în Digital Marketing: Strategie, Branding și Vânzări

Masterclass: Succesul în Digital Marketing: Strategie, Branding și Vânzări 3375 3374
Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită la masterclass-ul Succesul în Digital Marketing: Strategie, Branding și Vânzări, un eveniment esențial pentru profesioniștii din marketing, comunicare, vânzări, achiziții, relații cu clienții și fondatorii de afaceri. În data de 18 septembrie 2024, de la ora 14:00, participanții vor avea oportunitatea de a învăța cum să adapteze și să optimizeze strategiile de business pentru o performanță maximă în era digitală.

Ce obții?

Acest seminar oferă nu doar teorii, ci și aplicabilitate prin audituri rapide ale platformelor de business ale participanților și consultanță directă. Evenimentul include o sesiune interactivă de patru ore unde strategii de vânzări, branding și marketing digital vor fi discutate și analizate în detaliu. Participanții vor beneficia de sfaturi personalizate și soluții inovative de la trainerul evenimentului Raluca Steblea. Toate acestea vor fi completate de o sesiune de întrebări și răspunsuri unde curiozitățile și provocările specifice vor fi adresate direct.

Înscrierile sunt deschise și vă așteptăm să vă alăturați comunității noastre dinamice pentru a transforma și a crește impactul afacerilor dumneavoastră în mediul digital. Nu ratați această oportunitate de a vă asigura că afacerea dumneavoastră este pregătită pentru succes în digital marketing.

Înscrie-te acum pentru a-ți asigura locul la acest eveniment exclusiv dedicat brașovenilor ambițioși!

Data: 18.09.2024; ora: 14.00-18.00; locația: sediul CCI Brașov, str. M. Kogălniceanu 18-20

Acest eveniment ‘Succesul în Digital Marketing: Strategie, Branding și Vânzări” este parte dintr-o serie de 5 Masterclass-uri practice, dedicate brandurilor de business și nu numai, programate în luna septembrie și octombrie din acest an.

Cost MasterClass: Promo – 200 RON + T.V.A. la primul eveniment

Despre Trainer

Raluca Șteblea, Business Growth Strategist & Solutions Architect, este profesor universitar și consultant de brand cu peste 15 ani de experiență în industria de comunicare și de business, cu o pasiune profundă pentru educație. Raluca lucrează pentru branduri din Europa, Orientul Mijlociu și Asia și este recunoscută ca partener de încredere în strategie și comunicarea de brand, digital marketing, soluții de business și programe educaționale specifice. Dedicarea pentru educație se reflectă în eforturile sale sustinute în traininguri corporative, academice și consultanța de brand, subliniind cum educația e cheia pentru a naviga cu succes prin complexitatea lumii contemporane. Este digital savvy și online pe LinkedIn/Facebook/Instagram.

Persoană de contact:  Gabriela Suciu
telefon: 0731377060
e-mail: gabriela.suciu@ccibv.ro