Târgul EnoExpo din Cracovia

Târgul EnoExpo din Cracovia

Târgul EnoExpo din Cracovia 945 709


Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Polono-Română invită crame românești să participe la standul colectiv din cadrul  Târgului EnoExpo din Cracovia, în perioada 6-8 noiembrie 2024.

În cadrul participării, Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Polono-Română oferă:
– Coordonarea participanților înainte și în timpul târgului.
– Invitația la standul distribuitorilor și reprezentanților sectorului HoReCa din Polonia. Networking cu potențiali clienți.
– Promovarea ofertelor participanților înainte de eveniment.
– Sprijinul lingvistic pentru participanții în contactele lor cu potențialii comercianți.
– Promovarea ofertei participanților timp de 6 luni după târgul pe site-ul Camerei, pe profilul Camerei pe Linkedin și în newsletter-ul Camerei.

Data: 6-8 noiembrie 2024  locația:Cracovia, Polonia

Prețul: 2 250 EUR net/participant (companie)

 Oferta nu include cazarea și transportul la locul de desfășurare, cazarea și transportul rămân la latitudinea participanților.
Organizatorii  au o listă de hoteluri recomandate din Cracovia care oferă reduceri participanților la târg.

Despre EnoExpo
Al 21-lea târg internațional de vinuri din Cracovia ENOEXPO este un eveniment unic pentru industria vinului din Europa Centrală, oferind o platformă de afaceri pentru ca producătorii de vin să se întâlnească cu importatorii, iar importatorii să ia legătura cu distribuitorii. Deoarece ENOEXPO are loc simultan cu târgurile HORECA/GASTROFOOD, acesta oferă o oportunitate fără precedent de a stabili relații cu sectorul HoReCa. În perioada 6-8 noiembrie 2024, în sălile moderne ale EXPO Cracovia va exista șansa de a discuta tendințele, perspectivele și provocările industriei atât la nivel global, cât și local, în diferite regiuni viticole din această parte a Europei. Târgul va cuprinde numeroase prezentări de vinuri și alte băuturi spirtoase din numeroase țări, întâlniri și ateliere conduse de experți renumiți în cadrul Academiei de vin ENOEXPO, degustări MasterClass și concursuri de vinuri prestigioase.

Afla mai multe informații AICI

Persoană de contact: Adam Sobieszkoda,
tel. +48 509 312 579,
e-mail: adam.sobieszkoda@prbcc.pl