Forum Economic Trilateral pentru afaceri și reconstructie în Ucraina

Forum Economic Trilateral pentru afaceri și reconstructie în Ucraina

Forum Economic Trilateral pentru afaceri și reconstructie în Ucraina 1180 887
Camera de Comerț și Industrie Iași invită comapniile brașovene să participe la Forumul Economic Trilateral
pentru afaceri și reconstrucție în Ucraina, IAȘI – Hub regional strategic România – Republica Moldova – Ucraina
24-25 Octombrie 2024, Palatul Culturii din Iași.

Evenimentul își propune, pe de o parte, să prezinte climatul la zi și oportunitățile de business cu Ucraina, atât cele din prezent, cât și cele în perspectiva viitoarei reconstrucții post-conflict, iar pe de altă parte să creeze o punte de legătură între companiile și autoritățile din România, Ucraina și Republica Moldova.

Evenimentul va reuni membri ai corpului diplomatic, reprezentanți ai autorităților guvernamentale și locale, membri ai comunității de afaceri, academice și societății civile. Sunt așteptate să participe companii din țară și străinătate, autohtone și multinaționale, din diverse domenii de activitate, interesate să inițieze sau să consolideze legături de business pe relația Ucraina, alături de factori de decizie din Ucraina și companii care pot contribui la efortul de reconstrucție.

Obiective:
Identificarea priorităților – dialog pentru a cunoaște principalele priorități în reconstrucția infrastructurii și dezvoltarea economică.
Stimularea relațiilor de afaceri – promovarea oportunităților comerciale și de investiții în regiune, crearea unui mecanism de încredere în stabilirea parteneriatelor business-to-business, în contextul pre-aderării la Uniunea Europeană.

Data: 25 octombrie 2024; ora: 10,00; locația: Palatul Culturii din Iași