Masterclass Marketing. Arta Strategiei în Brandul de Business și în Brandul Personal

Masterclass Marketing. Arta Strategiei în Brandul de Business și în Brandul Personal

Masterclass Marketing. Arta Strategiei în Brandul de Business și în Brandul Personal 2560 1894

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită la Masterclass- ul de Marketing: Arta Strategiei în Brandul de Business și în Brandul Personal, un eveniment esențial pentru profesioniștii din marketing, comunicare, vânzări, achiziții, relații cu clienții și fondatorii de afaceri. În data de 16 octombrie 2024, de la ora 14:00, participanții vor avea oportunitatea de a învăța cum să adapteze și să optimizeze strategiile de business pentru o performanță maximă în era digitală.

Ești interesat de arta strategiei și vrei să iți perfecționezi abilitățile în domeniul brandului de business și al brandului personal? Atunci te invităm să participi la Masterclass-ul de Marketing: „Arta Strategiei în Brandul de Business și în Brandul Personal”, un eveniment esențial pentru profesioniștii și antreprenorii brasoveni care doresc să își rafineze strategiile și să își consolideze poziția pe piață.

Acest masterclass este dedicat celor care înțeleg importanța unei strategii bine conturate în succesul pe termen lung, fie că este vorba despre dezvoltarea unui brand de business puternic sau despre construirea și promovarea eficientă a brandului personal. În cadrul acestui curs intensiv, vei învăța cum să construiești o strategie de brand care să îți reflecte valorile și obiectivele, și care să rezoneze cu audiența ta țintă.

Vom explora împreună principiile fundamentale ale strategiei de business, de la analiza pieței și a competiției, până la identificarea și capitalizarea oportunităților. De asemenea, vom discuta despre diferențierea pe piață, crearea unui mesaj puternic și coerent, precum și despre gestionarea eficientă a percepției publicului.

În ceea ce privește brandul personal, vei învăța cum să îți definești și să îți comunici identitatea unică, să construiești o reputație solidă și să te poziționezi ca expert în domeniul tău. Vom aborda aspecte precum managementul imaginii, utilizarea rețelelor sociale pentru crearea unei prezențe puternice online, și cum să îți folosești resursele pentru a crea o influență durabilă.

Participanții la acest masterclass vor beneficia de sesiuni interactive, exemple concrete și studii de caz relevante, care să le ofere perspective noi și aplicabile în propriile lor afaceri sau cariere. De asemenea, vei avea ocazia să participi la sesiuni de consultanță personalizată, unde vei primi feedback și îndrumări directe pentru a iți optimiza strategiile.

Inscrie-te la eveniment pentru a descoperi secretele unei strategii de succes, atât în business cât și în dezvoltarea personală, și pentru a face un pas important spre atingerea obiectivelor tale profesionale. Nu rata această oportunitate de a învăța de la experți și de a-ți dezvolta abilitățile în cadrul unui eveniment de referință.

Înscrie-te acum pentru a-ți asigura locul la acest eveniment exclusiv dedicat brașovenilor ambițioși!

Data: 16.10.2024; ora: 14.00-18.00; locația: sediul CCI Brașov, str. M. Kogălniceanu 18-20

Arta Strategiei în Brandul de Business și în Brandul Personal” este  cel de-al doilea din  seria celor 5 Masterclass-uri practice, dedicate brandurilor de business și nu numai.

Cost MasterClass: 430  RON+ T.V.A. 

Despre Trainer

Raluca Șteblea, Business Growth Strategist & Solutions Architect, este profesor universitar și consultant de brand cu peste 15 ani de experiență în industria de comunicare și de business, cu o pasiune profundă pentru educație. Raluca lucrează pentru branduri din Europa, Orientul Mijlociu și Asia și este recunoscută că partener de încredere în strategie și comunicarea de brand, digital marketing, soluții de business și programe educaționale specifice. Dedicarea pentru educație se reflectă în eforturile sale sustinute în traininguri corporative, academice și consultanța de brand, subliniind cum educația e cheia pentru a naviga cu succes prin complexitatea lumii contemporane. Este digital savvy și online pe LinkedIn/Facebook/Instagram.

Persoană de contact:  Gabriela Suciu
telefon: 0731377060
e-mail: gabriela.suciu@ccibv.ro