Târgul AMPER 2025, Cehia

Târgul AMPER 2025, Cehia

Târgul AMPER 2025, Cehia 1418 1064
Companiile brașovene sunt ivitate să participe la  expoziția AMPER 2025,   cel mai important eveniment din domeniul ingineriei electrice, electronice și ingineriei energetice din Cehia și Slovacia, care va avea loc în zilele 18-20 martie 2025 la Centrul Expozițional Brno.

Acest târg reunește specialiști în domeniu din întreaga lume și poate semnifica o oportunitate de afaceri și networking pentru reprezentanții români din domeniile aferente.

Industria și structura profesională a expozanților și vizitatorilor, atât din Cehia, cât și din străinătate, atenția presei profesionale, precum și numeroasele prezentări ale universităților și tinerelor companii inovatoare fac din AMPER un spațiu ideal pentru afaceri, marketing, networking, educație și prezentarea inovațiilor.

Târgul va include, de asemenea, conferința AMPER SUMMIT, co-organizată de Camera de Comerț a Cehiei, care va aborda probleme cheie din sectorul energetic modern. Multe alte prelegeri și seminarii de specialitate vor avea loc în cadrul Târgului AMPER.

În 2025, târgul așteaptă peste 25.000 de vizitatori profesioniști din rândul inginerilor, comercianților, designerilor, inginerilor revizori și energetici, managementului companiei, reprezentanților orașelor și municipalităților, investitorilor și altor specialiști.

Data:18-20 martie 2025 ; locația: Centrul Expozițional Brno

Companiile românești interesate se pot adresa la Juraj Melioris, Șef adjunct al misiunii, Consilier Comercial
Ambasada Republicii Cehe
București